Meghívó - Közgyűlés 2018

Kedves Kollégák!

A Magyar Versenyjogi Egyesület vezetősége részéről mellékleten küldöm a 2018. április 10. napján 14.00 órakor megtartandó rendes közgyűlésre (megismételt közgyűlésére) szóló meghívónkat, illetőleg annak mellékleteit, így a főtitkári szakmai beszámolót és a pénzügyi beszámoló tervezetét. A jelen meghívó kézhezvételétől számított 5 napon belül bármely tag a napirend kiegészítését kérheti

A közgyűlés helyszíne a Gazdasági Versenyhivatal (1054 Budapest, Alkotmány u. 5.) földszinti konferencia terme lesz. A termet a Versenyhivatal idén is térítés nélkül bocsátott a rendelkezésünkre, melyet ezúton is köszönünk szépen.

A közgyűléshez kapcsolódóan, hagyományosan szakmai előadás kerül megtartásra. Az Egyesület Mette Alfter-t, a Frontier Economics helyettes igazgatóját hívta meg, aki "Recent developments of abuse of dominance cases from a competition-economics perspective" címmel tartja meg a szakmai előadását angol nyelven, melyhez tolmácsolást nem biztosítunk. Mette Alfter előadása nyilvános. A közgyűlés nem nyilvános.

A vezetőség és a magam nevében tisztelettel várunk minden kedves tagtársunkat az idei közgyűlésre és a kapcsolódó nyilvános szakmai előadásra, amellyel kapcsolatosan számítunk a kollégák megtisztelő jelenlétére.

Üdvözlettel:

Hegymegi-Barakonyi Zoltán

Elnök

Magyar Versenyjogi Egyesület

Beszámoló

Főtitkári beszámoló

Meghívó