Meghívó éves rendes közgyűlésre

Kedves Kollégák!

A Magyar Versenyjogi Egyesület vezetősége részéről csatolva küldjük a 2019. május 28. napján 14.00 órakor megtartandó rendes közgyűlésre (megismételt közgyűlésére) szóló meghívónkat, illetőleg annak mellékleteit, így a főtitkári szakmai beszámolót, a pénzügyi beszámolónk tervezetetét, illetve az Alapszabály módosítás tervezetét. A jelen meghívó kézhezvételétől számított 5 napon belül bármely tag a napirend kiegészítését kérheti.

A közgyűlés helyszíne a Gazdasági Versenyhivatal (1054 Budapest, Alkotmány u. 5.) földszinti konferencia terme lesz. A termet a Versenyhivatal idén is térítés nélkül bocsátott a rendelkezésünkre, melyet ezúton is köszönünk szépen.

A közgyűléshez kapcsolódóan, hagyományosan szakmai előadás kerül megtartásra. Az Egyesület Dr. Berke Barnát, az EU Törvényszék bíráját hívta meg, aki " A versenyjog alakításának dilemmái - a hibrid eljárások, a bizalmas adatok védelme és a beruházások állami támogatása terén " címmel tartja meg a szakmai előadását Berke Barna előadása nyilvános. A közgyűlés nem nyilvános.

A vezetőség és a magam nevében tisztelettel várunk minden kedves tagtársunkat az idei közgyűlésre és a kapcsolódó nyilvános szakmai előadásra, amellyel kapcsolatosan számítunk minden kedves kollégánk megtisztelő jelenlétére.

Üdvözlettel:

Hegymegi-Barakonyi Zoltán

Elnök

Magyar Versenyjogi Egyesület