Közgyűlési meghívó

Kedves Kollégák!

 

A Magyar Versenyjogi Egyesület vezetősége részéről csatolva küldöm a 2017. május 16. napján 14.00 órakor megtartandó rendes közgyűlésre (megismételt közgyűlésére) szóló meghívónkat, illetőleg annak mellékleteit, így a főtitkári szakmai beszámolót, a pénzügyi beszámolót, a számvizsgáló bizottság jelentését, illetőleg az alapszabály módosítására vonatkozó javaslatot. A közgyűlés helyszíne a Gazdasági Versenyhivatal (1054 Budapest, Alkotmány u. 5.) földszinti konferencia terme lesz, melyet a Versenyhivatal idén is térítés nélkül bocsátott a rendelkezésünkre, melyet ezúton is köszönünk szépen.

 

A közgyűléshez kapcsolódóan, hagyományosan szakmai előadás kerül megtartásra. Egyesületünk – a Gazdasági Versenyhivatal támogatásával – Christoph Ann Professzor Urat, a Technische Universität München német professzorát kérte fel szakmai előadás megtartására. Professzor Úr az előadását angol nyelven, az üzleti titok védelmével kapcsolatos irányelv átültetésének német tapasztalatairól tartja meg " EU TradeSecret Directive (2016/943) - Transposition into German Law " címmel, melyhez tolmácsolást nem biztosítunk.

 

A vezetőség és a magam nevében tisztelettel várunk minden kedves tagtársunkat az idei közgyűlésre és a kapcsolódó nyilvános szakmai előadásra, amellyel kapcsolatosan számítunk a kollégák megtisztelő jelenlétére.

 

Üdvözlettel:

Hegymegi-Barakonyi Zoltán

Elnök,

Magyar Versenyjogi Egyesület